Om Globen VVS

Om oss

Globen VVS AB har kontor vid Globen och är verksamma över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig med allt inom VVS, både akuta insatser och långsiktiga lösningar.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör av Nibe’s värmepumpar, där vi erbjuder hela Nibe’s utbud av bergvärme-, luft/vatten-, frånluft- och luft/luftvärmepumpar. Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad, där vi tar hela ansvaret för er installation – från behovsanalys och besiktning till dess att anläggningen är i drift och service under hela dess livstid.

Naturligtvis erbjuder vi även tjänster inom övrigt VVS-arbete såsom: Badrum, Kök, Avlopp, Radiatorer, Konvektorer etc.

Vår vision

Vi vill vara din långsiktiga partner för allt inom värme och VVS. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att ni ska få rätt lösning utifrån era behov och er budget.

Varför Globen VVS?

Vi har lång erfarenhet av värme och VVS och anser oss inte klara innan du som kund är 100% nöjd. Tydliga och ärliga offerter är för oss en självklarhet, så att ni kan göra ett klokt beslut. Vi behandlar ert hem med största försiktighet och får ofta höra att vi är lätta att ha att göra med och erbjuder ett trevligt bemötande. Er kundupplevelse är viktig för oss!

Kontakt